Monday, November 10, 2008

KUASA PENGIKLANAN ONLINE EKOLEKSI

Mula mendaftar sebagai ahli e-koleksi pada 26/7/2008

Ahli di bawah saya terus bertambah dengan pantas setiap hari menerusi kuasa promosi online. Blog yang di gunakan adalah blog yang sama .

Purata sehari ahli yang membayar ialah 5-10 orang .Setiap ahli membuat pembayaran RM40 kepada saya sebagai top reseller . Income harian ialah antara RM 200 - RM 400.






Jumlah akaun ataupun ahli pada 3/11/2008 ialah 1199.Bermula pada tarikh pendaftaran pada 26/7/2008 , maka selama hampir 100 hari promosi secara online di lakukan purata jumlah pendapatan ialah:

100 hari / 1199 ahli = purata 12 ahli setiap hari mendaftar

Pendapatan setiap hari selepas di tolak purata 2 ahli yang terminate atau tidak aktif ialah seperti berikut :


10 ahli x RM40 = RM 400 sehari


Adakah sukar melakukan promosi online ?

Tidak kerana :

1) Blog akan di berikan percuma oleh saya
2)Tempahan iklan akan dilakukan oleh saya
3)Follow - up akan dilakukan oleh saya

Tugas anda :

1)Mendaftar sebagai ahli e-koleksi dengan bayaran RM50.00
2)Bayar tempahan iklan kepada saya

Hubungi saya di 016-7051374 untuk promosi berkesan e-koleksi anda.Jika anda telah mendaftar dengan group lain sila buka satu lagi akaun dibawah saya untuk saya bantu.

Dimana promosi akan dilakukan ?

1)Berita Harian Online - RM 150 seminggu
2)Monsun.biz - RM 50 sebulan

Anda boleh pilih salah satu atau kedua-duanya sekali.




3 comments:

khalifah said...

manatp giler lah bro.. nak jadi mcm bro jugak,.. maaf ayat cam britel sikit..

salam w.b.t tuan
selamat hari raya...

Anggaplah ini sebagai SEBUAH LANGKAH baru & PELUANG baru untuk anda menjadi SELANGKAH lebih HEBAT
renungan bersama:

"Anggap usaha anda dalam mencapai matlamat adalah satu perjalanan mencari ilmu. Setiap rintangan yang anda temui walaupun sekecil manapun akan memperbaiki diri anda untuk rintangan-rintangan yang lebih besar di masa hadapan"

ikhlas dr.khalifah
http://fendicenter.blogspot.com

JUTAWAN EBAY: http://jutawanebay.blogspot.com

ekhazanah said...

Tahniah! Blog yang menarik untuk buat duit. Terima kasih atas info berguna yang u bagi. Saya pun ada nak share cara nak buat duit mudah terus ke akaun bank anda.

Duit mudah dan senang terus menerus ke akaun bank anda setiap hari!

-Tak perlu buat blog atau website.
-Tak payah susah-susah.
-Tak perlu tunggu hujung bulan atau hari-hari tertentu sahaja untuk keluarkan duit
-Duit masuk TERUS ke akaun bank (Maybank, CIMB, RHB, BankIslam, HSBC, PublicBank, dll)
-Terima email setiap kali duit masuk! SERONOK!
-Modal yang sedikit sahaja (RM50 sahaja)
-Tak percaya jangan aktifkan akaun
-Bila dah faham, yakin dan percaya, TERPULANG kepada anda nak aktifkan akaun ataupun tidak.


Wang tunai masuk terus ke akaun bank anda setiap hari dengan E-Khazanah. Baca, fahamkan & daftar PERCUMA di
---->
http://www.e-khazanah.com/?ref=register

lankub said...

Salam Perkenalam lankub ( http://lankub.blogspot.com )